Aktiviteter

Aktiviter i Bydelshuset

Striklecafé

Musik og kultur

Torsdagscafé

Drop ind i Bydelshusets cafe til en kop kaffe og en hjemmelavet trøffel eller to? - sammen med lidt hyggelig samvær og duften af friskbagt hjemmebag til din formiddagskaffe?

 

I Bydelshusets café om torsdagen hygger Lissi og Tove om gæsterne mens de bager alt det brød og kage, som vi sælger i huset.

Bydelshuset striklecafé er et tilbud til alle, som har lyst til at strikke og hækle sammen med andre. I caféen kan du hygge dig med andre over en kop te eller kaffe - og måske en kage, som du køber i Bydelshusets cafe, og lade pindene flyve afsted, mens du udveksler historier og gode råd om strikning.

 

Striklecaféen er for dig, som er nørdet og ved en masse om at strikke og hækle - men hvis du slet ikke ved noget, men har lyst til at prøve om det er en interesse for dig, er du også meget velkommen.

 

Alt afhængig af deltagernes interesser er der også mulighed for at lære nye teknikker, eller høre mere om nye tendenser indenfor håndarbejdet. For eksempel kunne en aften handle om strik af papir, forskellige pinde og teknikker - the magic loop - eller firkantende strikkepinde!

 

Så grib pindene eller lån nogle i huset!

 

Hilsen

Gudrun, Marie, Karin og Hanne

Hej Musik elsker

 

Vi kunne godt tænke os at lave en mindre musikscene i Bydelshuset. En musikscene hvor der kan laves forskellige koncerter, både af folk ude fra eller med folk fra området.

Så spiller du selv, eller har du lyst til at starte et band, er du velkommen til at kontakte mig.

 

Vi har lavet lidt, der har været nogen vellykket små koncerter, der har været et par aftner hvor der har været åben mikrofon. Det er vores plan at vi vil lave sådanne aftner hver anden månede.

 

Men har du lyst til at deltage, være med til at arrangere, er du velkomme til at kontakte mig.

 

min mail er musik@bydelshuset.dk

eller send mig en sms på

28710699

 

 

 

Hilsen Torben

 

Bydelshuset Tilst

 

Copyright @TBH@ 2015 © All Rights Reserved.